Áraink:

Apartman ára/éjszaka 2 fő esetén (minimum 2 éjszaka foglalható)40.000- Ft
Apartman ára/éjszaka minden további fő esetén összesen 8 főig. (minimum 2 éjszaka foglalható)8.000- Ft/fő
Apartman ára kiemelt napokon (pl. Karácsony, Szilveszter, Húsvét és más ünnepnapok, hosszú hétvégék)fenti árak, plusz 10%
Felár fűtés használata esetén október 15.-től (ház/éj)5.000- Ft
Idegenfogalmi adó fő/éj (18 év felett)200- Ft
Elektromos autó töltése/alkalom5.000- Ft
Grillezési lehetőség, 5 kg grillszén, gyújtós, grill eszközök, grilltálca biztosítása3.000- Ft
Kisállat (kutya, macska) 3.000- Ft/állat

Az itt feltüntetett árak eltérhetnek más, közvetítői oldalakon szereplő összegektől.
Az árak szezonálisan és alkalomszerűen történő változtatásának jogát fenntartjuk.
A kiemelt ünnepi időszakokra vonatkozó árakról érdeklődjön e-mailben minden esetben.

Fizetési lehetőségek:
-készpénz
-banki átutalás
-OTP Szép Kártya elfogadása

K&H Szép Kártya elfogadása
A fizetés kizárólag forintban lehetséges.

Házirend

Célunk, hogy biztosítsuk a kellemes pihenésed és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkednél a házirendünkkel.

 1. Első és legfontosabb: az autóval légyszi a parkolóban állj meg. A füvet használd a kellemes szabadidő eltöltésére.
 2. Érkezésedkor el kell kérjük a személyi igazolványod, hogy felvigyük az adatokat a „Nagy Testvérnek”…hidd el, mi sem szívesen tesszük de ez a jogszabály.
 3. Itt tartózkodásod kezdetekor kérjük el a szállásdíjat, távozásodkor az idegenforgalmi adót, amellyel az éhező önkormányzatot támogatod. (200-Ft/Fő/éj 18 év felettieknek)
 4. A teljes szállásdíj alatt az előre lefoglalt napokat értjük. Abban az esetben, ha úgy döntenél, hogy idő előtt elhagyod ezt a csodás helyet és ezért nem minket okolsz, kérlek ne lepődj meg, hogy a kieső napokat nem tudjuk visszatéríteni.
 5. A távozás napján délelőtt 10.00-ig legyél szíves elhagyni a szálláshelyet, hogy a következő vendég érkezéséig legyen időnk kitakarítani és ágyneműt cserélni.
 6. Amíg itt tartózkodsz, a ház a tiéd, ezt azzal is bizonyítjuk, hogy érkezéskor megkapod a ház kulcsát, amit csak távozáskor kérünk vissza, viszont akkor nagyon…amíg a kulcs nálad lesz, csak akkor jövünk be, ha hívsz minket valamiért. Ezzel is biztosítjuk az intim szférádat.
 7. Ha meg szeretnéd hívni ismerőseidet, rokonaidat napközben megteheted, de kérlek, ne szállásold el őket éjszakára, még akkor sem, ha beleférnek a max. létszámba.
 8. Légy figyelemmel a környezetedre, légyszíves este ne hangoskodj, vagy zavard a szomszédokat, ők sem éjjel fognak füvet nyírni, vagy flexelni.
 9. Fogadd el, hogy faluhelyen állatok is vannak, a lovak nyeríthetnek, a bárányok nem hallgatnak, a kutyák ugatnak, a szarvasok ősszel bőgnek. Ez a vidéki élet pezsgése, cserébe nincs szirénázás, dudálás, buszforgalom, szmog, kihallatszó disco zene.
 10. A teljes apartman nemdohányzó, tehát bárminemű füst-kibocsájtással járó szenvedélyednek kérjük csak az udvaron, vagy a fedett földszinti teraszon hódolj. Szivarra, pipára, Shishára, elektromos cigarettára, liquid-cigarettára, Elf Bar-a és IQOS-ra, meg amit még a jövőben ki fognak találni, arra is vonatkozik. A csikkeket kérjük, kizárólag az erre a célra fenntartott hamutartókba helyezd végső nyugalomra.
 11. Biztosítunk grillezési és tűzrakási lehetőséget, de az erdő közelsége és a ház jellege (könnyűszerkezetes faház) miatt kérjük, hogy fokozott körültekintéssel gyújts tüzet és csak a kiépített tűzrakóban lokalizáld az égési folyamatot. Bármi nemű nyílt láng által okozott kár, ami a „vörös kakas” elszabadulásából keletkezik, sajnos téged terhel mind anyagilag, mind jogilag.
 12.  Amennyiben nyílt lánggal szeretnétek bográcsozni, vagy szalonnát sütni, kérjük előbb kérdezzetek meg minket, vagy tájékozódjatok a Katasztrófavédelem hivatalos honlapján, hogy nincs-e regionális, vagy országos tűzgyújtási tilalom. Ebben az esetben a zárt égésteres Barbecue Grillt szívből ajánljuk, hogy ebbéli igényeid ne maradjanak kielégítetlenül.
 13. Kutyus, cicus, harcielefánt, vagy bármi nemű házikedvenc napi 2.500-Ft ellenében hajthatja fejét álomra/éjszaka. Ezen többletköltség fedezi a többlettakarítást ami sajnos ebben az esetben elengedhetetlen (gondoljunk más, szőrre allergiás vendégekre is).
 14. A szobákban hagyott személyes tárgyakért vendégeink az itt tartózkodás ideje alatt maguk vállalnak felelősséget, mi ez idő alatt nem jövünk be a házba. Természetesen, ha itt felejtett tárgyat találunk távozás után, értesítjük vendégünket és megpróbáljuk eljuttatni jogos tulajdonosának, ám ez a költség magától értetődően őt terheli.
 15. Minden vendégünk felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért nem tudunk felelősséget vállalni(pl. kisgyerek legurul a lépcsőn).
 16. Kérjük, hogy figyeljetek a rendre, óvjátok a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a házból. (pl: törölköző, kispárna, takaró). Természetesen a teraszbútorokhoz biztosítunk kinti párnákat és pokrócokat.
 17. Itt tartózkodásotok alatt, ha elmentek pl. kirándulni, sétálni, kérjük zárjátok el a csapokat, villanyt, gáztűzhelyt, csukjátok be a tetőablakot.
 18. A szállás területén okozott esetleges károkért annak okozója, vagy törvényes képviselője tartozik anyagi és jogi felelősséggel.
 19. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, tudatmódosító szer hatása alatt levő, vagy agresszív viselkedésű személyeknek jogunkban áll a szállást, vagy további maradás lehetőségét megtagadni.
 20. A szállás igénybevételével a vendég elismered, hogy elolvastad, megértetted és elfogadtad a házirendben foglaltakat.

Bármi kéréssel, kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban állunk rendelkezésedre!

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!